wie zijn wij?

Lijsttrekker

Thye van Dinteren

Thye is een echte Afferdenaar (Aofferse) en bij de verkiezingen van maart 2022 Lijsttrekker van dorpslijst Afferden. In het dagelijks leven studeert hij Politicologie aan de Radboud Universiteit. Sinds 2016 is Thye actief als burgerlid voor de dorpslijst Afferden en is daarnaast onderdeel van het bestuur als voorzitter.

kandidaat Raadslid

Frank Nuij

Frank woont sinds 2 jaar in de Bloesemstraat in Afferden. Hij is geboren en getogen in Wamel maar i.v.m. studie en werk (Koninklijke Luchtmacht) er jaren ertussenuit geweest om hier vervolgens weer terug te keren. Frank werkt op dit moment als Adviseur Bedrijfsvoering bij Dienst ICT Uitvoering, één van de grotere ICT-dienstverleners binnen de Rijksoverheid , van het Ministerie Economische Zaken en Klimaat. Frank heeft altijd interesse gehad in de (gemeente)politiek én daarom in 2021 ook de cursus ‘Politiek Actief’ van de gemeente Druten gevolgd.

Raadslid 2018-2022

John Reijers

Sinds 2000 actief in de politiek, inmiddels voor de derde periode als raadslid actief en sinds 2016 ook fractievoorzitter van de Dorpslijst Afferden.

Men typeert John vaak als een “bruggenbouwer”, een goede en belangrijke eigenschap, die vaak de samenwerking tussen de verschillende partijen bevordert. Belangrijk om Afferden optimaal in de gemeenteraad te vertegenwoordigen.

Raadslid 2018-2022

Marinka Faassen

Marinka is sinds 2017 bestuurslid en burgerlid van de dorpslijst Afferden. Na de verkiezingen van maart 2018 is zij enkel nog raadslid. Een goede leefbaarheid in eigen dorp en gemeente Druten voor bewoners van alle leeftijden vindt zij belangrijk en daar wil zij zich graag voor inzetten.

De achterban

Leden van de kandidatenlijst maken deel uit van de achterban van de Dorpslijst Afferden. Elke inwoner van Afferden, welke geen lid is van een andere (lokale) politieke partij kan lid worden van de achterban. Hiermee blijft men nog meer direct op de hoogte van het politieke reilen en zeilen binnen de gemeente Druten.

John
Marinka
Thye
Barbara
Henk
Els
Max
Gerard
Arjan
John
Femke
Jurgen
Chantal
Henk
Nick
Jan
Ingrid
William
Tom
Close Menu