Bestuur en raadsleden

Fractievoorzitter

John Reijers

Sinds 2000 actief in de politiek, inmiddels voor de derde periode als raadslid actief en sinds 2016 ook fractievoorzitter van de Dorpslijst Afferden.

Men typeert John vaak als een “bruggenbouwer”, een goede en belangrijke eigenschap, die vaak de samenwerking tussen de verschillende partijen bevordert. Belangrijk om Afferden optimaal in de gemeenteraad te vertegenwoordigen.

Raadslid

Marinka Faassen

Marinka is sinds 2017 bestuurslid en burgerlid van de dorpslijst Afferden. Na de verkiezingen van maart 2018 is zij enkel nog raadslid. Een goede leefbaarheid in eigen dorp en gemeente Druten voor bewoners van alle leeftijden vindt zij belangrijk en daar wil zij zich graag voor inzetten.

Burger en bestuurslid

Thye van Dinteren

Sinds 2016 is Thye actief als burgerlid voor de dorpslijst Afferden en is daarnaast onderdeel van het bestuur. In het dagelijks leven studeert hij Politicologie aan de Radboud Universiteit. Een toekomstgerichte politiek is wat hij belangrijk vindt, daarom zet hij zich in voor onder andere duurzaamheid, onderwijs en regionale samenwerking.

Bestuurslid

Niels Gijsbers

Van 2010 tot 2016 heeft Niels als raadslid en fractievoorzitter de kar getrokken voor de Dorpslijst Afferden. Wat Niels doet, wil hij goed doen. Dat zien we terug bij zijn activiteiten die hij met zijn evenementen bureau NG Events organiseert.

Maar ook sinds hij de scepter zwaait in de Bogerd, zien we dat de Bogerd weer een bloeiend centrum is van Druten. Dit in combinatie met een jong gezinsleven werden de taken als raadslid voor Niels moeilijk te combineren.

De achterban

Leden van de kandidatenlijst maken deel uit van de achterban van de Dorpslijst Afferden. Elke inwoner van Afferden, welke geen lid is van een andere (lokale) politieke partij kan lid worden van de achterban. Hiermee blijft men nog meer direct op de hoogte van het politieke reilen en zeilen binnen de gemeente Druten.

John
Marinka
Thye
Niels
Barbara
Henk
Els
Nicky
Gerard
Jorian
Arjan
John
Femke
Jurgen
Chantal
Henk
Nick
Andy
Jan
Ingrid
Roland
Max
William
Tom
Close Menu